Musi (FCSB): Golul cu Dinamo, cea mai mare bucurie din cariera mea

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Jucătorul Alexandru Musi a afirmat după derby-ul cu Dinamo, câştigat cu scorul de 2-0, că golul marcat pentru FCSB pe Arena Naţională reprezintă cea mai mare bucurie din cariera sa.

„Este o victorie meritată. Am muncit pentru victoria asta, pentru derby-ul acesta. Mă bucur că ne-a ieşit şi că am reuşit să aducem aceste trei puncte. Cred că este cea mai mare bucurie a mea de când mi-am început cariera de fotbalist. Serios. Să marchezi într-un derby, cu stadionul plin, în meciul cu Dinamo, ce să îţi doreşti mai mult? Noi ne-am gândit de la început să nu intrăm în clinciuri, să ne facem jocul şi la final am ieşit noi în învingători”, a spus Musi la Prima Sport.

Jucătorul echipei bucureştene speră într-o victorie şi în partida din deplasare cu Glasgow Rangers din Europa League: „Suntem obligaţi să ducem acest ritm, altfel nu avem cum. Mergem să câştigăm în meciul cu Glasgow Rangers”.

FCSB a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 2-0 (1-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un derby de tradiţie, desfăşurat în etapa a 13-a a Superligii de fotbal. Campioana s-a impus prin golurile marcate de Daniel Bîrligea (26) şi Alexandru Musi (90+3) în faţa a 45.469 de spectatori.

FCSB a câştigat al şaptelea său derby consecutiv cu Dinamo, ultimul succes al echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare în acest duel datând din februarie 2020 (2-1). Dinamo are trei egaluri şi un eşec în ultimele patru etape ale Superligii. FCSB e neînvinsă de şase etape în campionat, având în această perioadă patru victorii şi două egaluri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel