Fotbal: 'Să nu cădem în capcana să ne spunem că am scăpat', avertizează antrenorul lui Rennes

'Să nu cădem în capcana să ne spunem că am scăpat', a avertizat, într-o conferinţă de presă, Julien Stephan, antrenorul echipei de fotbal Rennes, ce a pus capăt duminică unei serii de zece meciuri fără victorie în toate competiţiile, la trei zile după eşecul de acasă cu CFR Cluj din Europa League (0-1).

La patru zile după succesul dramatic cu Toulouse, 3-2 pe teren propriu în Ligue 1, Stephan a spus, potrivit ziarelor din Hexagon: 'În primul rând nu trebuie să cădem în capcana să ne spunem că am scăpat. Da, am învins-o pe Toulouse, dar campionatul este atât de echilibrat şi de omogen, încât trebuie să avem capacitatea să ne reevaluăm în fiecare săptămână.'

'Va trebuie să fim la nivel maxim în acest weekend', împotriva lui Nimes, a estimat tehnicianul a cărui formaţie este pe locul 9 în Ligue 1, cu 15 puncte după 11 etape. În altă ordine de idei, Stephan a explicat că decizia lui de a nu-l include pe mijlocaşul Clement Grenier în lotul pentru ultimele două meciuri a fost 'o alegere pur sportivă'. Stephan a indicat că a avut mai multe discuţii cu Grenier şi a spus: 'Toţi fotbaliştii sunt supuşi concurenţei, el trebuie să revină la nivelul său de joc.' CFR şi Rennes se vor întâlni din nou pe 7 noiembrie, la Cluj, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel