Fotbalul ne unește: Descoperă unde poți trăi emoțiile meciului România - Olanda în marile orașe din țară

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Meciul dintre România și Olanda din sferturile de finală Euro 2024, programat să înceapă la ora 19:00, va putea fi urmărit de românii din toată țara.

Generația de suflet va juca în această seară împotriva Olandei. Marile orașe s-au mobilizat pentru a oferi locuri publice unde fanii pot viziona împreună acest eveniment important.

București

Complexul Sportiv Național „Arcul de Triumf” - intrarea va fi liberă pentru 7.500 de persoane, care vor putea urmări partida pe un ecran uriaș. Stadionul Giulești - meciul va fi difuzat pe tabela de marcaj. Intrarea este gratuită, iar accesul în stadion se va face începând cu ora 18:00, vizionarea fiind posibilă de la Peluza Sud.

Parcul Titan - meciul va fi transmis în direct pe insula Euro. Arenele Romane - accesul va începe de la ora 16:00, iar meciul va fi proiectat pe un ecran gigantic, asigurând vizibilitate tuturor spectatorilor și, bineînțeles, Piața Constituției - locul unde fanii se vor putea strânge pentru a susține Naționala de la ora 19:00.

Cluj-Napoca

Piața Unirii, unde vor fi disponibile 2500 de scaune și un ecran uriaș pentru vizionare. În Iulius Mall, pe terasa food court-ului va fi amplasat un ecran mare, cu 500-600 de locuri disponibile fără rezervare. Organizatorii sfătuiesc oamenii să ajungă cu ceva timp înainte de începerea meciului.

Timișoara

Piața Libertății, Piața Traian, Spatele Casei Tineretului, Under the bridge, Casa Calfelor, Unlock games, Terasa food court de la Iulius Town și parcarea supraetajată din Shopping City.

Brașov

Piața Sfatului, locul unde meciul va fi proiectat pe un ecran gigant montat de Primăria Brașov. Nu vor exista scaune sau bănci, așa că fiecare își poate aduce scaune pliabile sau pături.

Iași

Esplanada Palas - acolo partida va fi proiectată pe un ecran mare. Indiferent de orașul în care vă aflați, există numeroase locații unde puteți urmări împreună cu alți fani meciul important dintre România și Olanda. Hai, România!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel