EXCLUSIV  FOTO de la un cititor. Cum arătau mai multe caserole cu pui de la Carrefour. Răspunsul hipermarketului la solicitarea DCNews

Află în articol care este poziția magazinului care comercializează caserola din imagini.

Redacția DCNews a primit imagini de la un cititor cu o caserolă cu pui din Carrefour Prisma. În imagini se poate vedea în caserola un lichid sângeriu. Am solicitat un răspuns din partea Carrefour pentru a ne explica ce este acel lichid. De asemenea, în ce condiții a ajuns așa cum se prezintă în imagini, dacă e normal ca aceasta să fie imaginea transmisă și de ce sunt ținute la vânzarea astfel de produse.

Răspunsul transmis de Carrefour România cu privire la solicitarea făcută:

„Mulțumim pentru solicitarea transmisă, feedbackul clienților noștri ne ajută să ne îmbunătățim în permanență serviciile. În linie cu principiile noastre de lucru, am informat imediat colegii din magazin, echipei de control a calității precum și furnizorul implicat, în vederea verificării situației la raft și luării de măsuri necesare.

Verificările făcute

Astfel, pentru produsul afișat în imagine, la data operării fotografiei (luni, 29 iulie), produsul se afla în termen și expus în cadrul vitrinei frigorifice din magazinul nostru din centrul DN1 Value Center. Conform intrărilor în sistemul nostru și confirmării prompte din partea furnizorului, recepția pe acest lot atestă calitatea produsului. Verificările de la raft indică respectarea sigiliului pentru produsele afișate, precum și lipsa unei întreruperi pe lanțul de frig, cauze care pot conduce la modificări nedorite ale produsului.

”În mod natural carnea de pui are umiditatea în jurul valorii de 70%”

Conform mențiunilor primite de la furnizorul nostru, cu care avem o colaborare bazată pe respectarea cerințelor de calitate, siguranță și legalitate, în mod natural carnea de pui are umiditatea în jurul valorii de 70% și, ca orice tip de carne, exprimă mici cantități de lichid pe timpul perioadei de depozitare, cantitate condiționată de numeroși factori, precum manipularea produsului, scoaterea acestuia chiar și pentru intervale scurte din vitrina frigorifică și readucerea ulterioară în zona de frig: suprapuneri sau poziționări verticale.

Lichid tisular exprimat

În acest caz, lichidul tisular exprimat este influențat de poziționarea pe verticală a ambalajului. Totodată, pentru acest sortiment, suprafața mare a caserolei și greutatea medie a ambalajului de circa 1,3 kg au contribuit la generarea aceluiași aspect vizual.

Dorim să ne reasigurăm clienții noștri de calitatea produselor din magazinele noastre și de rigoarea procedurilor și proceselor interne prin care garantăm zi de zi siguranța și securitatea produselor și clienților. Desigur, într-un mediu atât de alert și cu un volum atât de ridicat, ne cerem scuze anticipat când apar incidente inerente și ne bazăm pe feedbackul clienților pentru a putea remedia situațiile semnalate sau a le putea oferi explicațiile necesare, ca în acest caz”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel