Foto din culisele Consiliului PNL. Cine este liderul liberal alături de care a ”fugit” Nicolae Ciucă

După ce s-a încheiat Consiliul Național al PNL, care l-a desemnat candidat la prezidențiale, Nicolae Ciucă a fugit de ochii presei. 

Nicolae Ciucă nu a mai avut nimic de adăugat la finalul Consiliului Național al PNL. Venit direct de la Galați, din mijlocul sinistraților, unde a făcut declarații de presă alături de Marcel Ciolacu, partenerul de la PSD, în discursul de lansare a candidaturii la alegerile prezidențiale, Nicolae Ciucă a spus că a fost mereu conștient că acest parteneriat îi costă procente. A făcut apel la foștii parteneri de la USR să se maturizeze pentru a putea să facă o mare putere de dreapta. Consideră firesc ca toate celelalte puteri de dreapta să vină să-l susțină, PNL fiind cel mai puternic dintre ele. 

Campanie de marketind sau nu, Nicolae Ciucă nu a fost prezent de la începutul Consiliului Național. A venit mai târziu, în timpul discursului Ralucăi Turcan, când a ridicat toată sala în picioare, aplaudându-l. 

Dacă ar fi ajuns la începutul ședinței, nimeni probabil n-ar fi vorbit despre faptul că vine direct din Galați. În acest context, toți liderii au transmis, inclusiv la televiziuni, că speră să ajungă și Nicolae Ciucă la Consiliu, venind direct din Galați, unde a înnoptat alături de sinistrați. Nu s-a prezentat la patru ace - lucru care n-ar fi fost imposibil - ci în pantaloni cargo și bluză fleece. De vreo trei ori, inclusiv la vot, a ridicat sala în picioare, aplaudându-l. 

La finalul Consiliului Național al PNL, nu a mai avut nimic de spus. A plecat pe scări, în ritm alert, fugind din fața presei. 

Nu a plecat singur. L-a însoțit un singur lider PNL, umăr la umăr. Este vorba despre prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan. Din informațiile noastre, Ciucă s-ar fi dus din nou în județul Galați, unde continuă eforturile de înlăturare a efectelor inundațiilor.

Foto DCNews/ Narcis Neagoe

Ulterior, alți lideri PNL s-au oprit să vorbească presei, pe când alții- precum Emil Boc- au fost observați socializând pe holuri și făcându-și selfie-uri. 

Acum, se pune problema dacă atât teoretic, cât și practic Ilie Bolojan și Emil Boc, doi grei din PNL, îi urmează lui Nicolae Ciucă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel