Foto - Monede, bancnote şi o lingură, găsite în stomacul unui bărbat din Iaşi. A ajuns la spital tăiat la abdomen şi le-a spus medicilor că a fost un accident

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

Un bărbat din Iaşi a ajuns la spital cu o tăietură pe abdomen. Medicii au găsit, însă, în stomacul său mai multe obiecte. 

Medicii au descoperit mai multe monede, bancnote, o lingură şi alte obiecte în stomacul unui bărbat care a fost adus la UPU de la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi după ce s-a înjunghiat accidental, conform Agerpres.

Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, a declarat medicilor că, în timp ce încerca să taie cu cuţitul o felie de salam, s-a înjunghiat accidental în abdomen.

Potrivit medicilor, bărbatul este un pacient cu patologie psihiatrică şi a fost externat recent de la Institutul de Psihiatrie.

"Pacientul a fost preluat de la domiciliu de echipajul de terapie intensivă mobilă cu plagă înjunghiată abdominală prin obiect ascuţit tăietor, un cuţit. A fost internat la Clinica IV Chirurgie din cauza unei plăgi penetrante în abdomen", a spus dr. Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU de la Spitalul "Sfântul Spiridon".

Foto: Dr Diana Cimpoeşu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel