Fotografia cu Viorel Lis care îți arată că nu contează ce funcții ai avut în viață, finalul e același

Oana și Viorel Lis, Foto Facebook
Oana și Viorel Lis, Foto Facebook

Indiferent cine suntem și ce meserii avem, același drum ne așteaptă pe toți: bătrânețe și apoi moarte. Bine, uneori nici acest privileghiu - de a îmbătrâni - nu-l avem.

Oana Lis a publicat o fotografie cu Viorel Lis. Ea a transmis un mesaj emoționant despre soțul ei, fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, vorbind despre dificultățile cu care acesta se confruntă la bătrânețe. Într-o postare pe rețelele sociale, Oana Lis a subliniat că, odată cu înaintarea în vârstă, Viorel Lis nu mai este văzut prin prisma funcțiilor sale din trecut, iar telefonul „nu mai sună" la fel de des.

„La bătrânețe, nu mai ești domn’ primar, profesor, manager... Oamenii te valorizează atâta timp cât poți face ceva pentru ei, altfel ești doar un „moș” sau o „babă”,” a scris Oana. Ea a ținut să sublinieze că pentru ea, Viorel Lis rămâne același om bun, cu același suflet ca acum 25 de ani, când s-au cunoscut.

2. -imagine fara descriere- (viorel-lis_02233000.jpg)

„Boala bătrâneții este, de fapt, singurătatea. Telefonul nu mai sună... La bătrânețe, nu mai ești domn' primar, profesor, manager, inginer, doctor, mecanic etc. Majoritatea oamenilor te valorizează atâta timp cât poți face ceva pentru ei. Altfel, ești un „moș" sau o „babă". (Majoritatea așa se referă, chiar și când vorbesc despre membrii familiei lor...). De aceea, e bine să vedem, să simțim și să valorizăm sufletul unui om, nu funcția lui. Pentru mine, Vio are același suflet ca acum 25 de ani, când l-am cunoscut.

Mi-a schimbat viața cu bunătatea lui așa cum nu a făcut-o nimeni altcineva și, pentru asta, îi voi fi loială toată viața. La mine, faptele vorbesc. Valorizez sufletul și caracterul unui om în general, pentru că acestea sunt și valorile mele personale, iar aceste valori nu ți le poate lua nimeni. Cu Dumnezeu înainte!”, a scris Oana Lis pe Facebook.

Viorel Lis a fost primarul Bucureștiului, mai întâi interimar în perioada 16 ianuarie 1997 - 13 noiembrie 1998, după ce Victor Ciorbea a devenit prim-ministru al României, și apoi ales în perioada 13 noiembrie 1998 - 26 iunie 2000.

A demisionat apoi din PNȚCD și și-a fondat un partid propriu denumit Partidul Noua Generație.

3. Viorel Lis... (viorel-lis-bolnav-_15219246_49759500.jpg)

În 2004, a fost candidatul din partea Partidului Noua Generație la postul de primar general la alegerile locale din București, 2004.

4. Agerpres... (viorel-lis_87014400.jpg)

În final, relațiile autentice rămân cea mai prețioasă avere. Când funcțiile dispar și suntem în fața vulnerabilității, doar acele legături care ne-au văzut și apreciat sufletul ne însoțesc cu adevărat. Timpul nu iartă pe nimeni, dar felul în care ne susținem unii pe alții în acele momente de slăbiciune arată adevărata măsură a umanității noastre. Chiar dacă lumea devine tăcută, căldura și loialitatea unui suflet bun pot învinge singurătatea, oferind acea lumină necesară în cele mai întunecate zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel