"Fotografia este făcută imediat după ce m-am ridicat de pe masa de operație". Adriana Bhamuțeanu nu se ascunde: "Aș fi o ipocrită" (FOTO)

Adriana Bahmuțeanu a postat o imagine cu ea, după operația suferită. Cum arată acum vedeta.

"Vă vine sau nu să credeți, fotografia este făcută în urmă cu două ore, imediat după ce m-am ridicat de pe masa de operație! Sunt împreună cu doctorul , un excelent profesionist de chirurgie plastică ce astăzi mi-a efectuat cu succes operația de minilifting facial, o intervenție ușoară, cu anestezie locală care te întinerește cu 10 ani!

Aș fi o ipocrită să vă spun că am înghițit un bob de mazăre sau că mi-am dat cu nu știu ce creme și arăt mai tânără. M-am transformat în nevasta lui Batman! Efectul se vede deja și cred că nu e cazul să-mi ascund nici vârsta, nici intervențiile estetice, fiindcă oricum adevărul iese la suprafață precum uleiul.

Miniliftingul este o operație pe viață, cu efect ireversibil, care șterge anii de pe chip! Vă recomand cu încredere această procedură ce durează mai puțin de o oră! Plecați acasă pe picioare și nu aveți efecte secundare", a spus Adriana Bahmuțeanu, pe Facebook.

Vedeta mai are o operație la bust, dar și acid hialuronic în buze, după cum declara în cadrul emisiunii "40 de întrebări", cu Denise Rifai.

Vezi și: Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit religios cu George Restivan în Ucraina: Ce-a unit Dumnezeu, omul sa nu despartă

 "A fost o relație de tip fachirul și cobra". Adriana Bahmuțeanu, despre căsnicia cu Silviu Prigoană: M-a bătut, recunosc. L-am bătut și eu 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel