Francezii de la Colas, învinuiți de Anca Boagiu, au predat la termen megaproiecte în Croația și Franța - GALERIE FOTO, VIDEO

Anca Boagiu victimizează Guvernul și ne spune că nu vom merge pe autostradă până la mare anul acesta din cauza francezilor de la Colas, cărora le-a reziliat contractul. Este vorba despre aceeași constructori francezi care în Croația au reușit să construiască deja aproximativ 300 de km din autostrada A1 din 2005 și până acum. Aceeași companie, Colas, a  construit în Alpi o autostradă de 19 km (între localitatea franceză Annecy și cea elvețiană Geneva) în 30 de luni. Autostrada include 4 poduri și un tunel dublu de 3 km.

[caption id="attachment_53142" align="alignleft" width="300" caption="Autostrada Franta "][/caption]

„În aceste condiții ne punem întrebarea dacă într-adevăr francezii de la Colas sunt de vină sau este vorba despre iresponsabilitatea celor care s-au perindat pe la conducerea Ministerului Transporturilor”, a declarat pentru De Ce News Dragoș Titea, secretarul Departamentului Transporturi și infrastructură al PSD, care menționează că această situație ne face să ne aducem aminte de contractul cu Bechtel, care, deși a fost renegociat, lucrările merg în pas de melc. „Toate aceste lucruri ne fac să credem că este de fapt o problemă a autorităților române și nu a constructorilor, pentru că indiferent de numele acestora, situația întârzierii lucrărilor și finanțărilor suplimentare se tot repetă”, a mai declarat Dragoș Titea.

Citește și:

Autostrada Soarelui NU va fi gata până la sfârșitul anului 2011. Boagiu promite noi termene, în 2012

 Autostrada A1 - Croația:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel