Fraţii Andy şi Jamie Murray vor face pereche la dublu în turneul de la Washington

Tenismanul britanic Andy Murray, fostul lider al clasamentului ATP la simplu, va face pereche cu fratele său, Jamie, în proba de dublu a turneului Citi Open de la Washington, programat săptămâna viitoare, informează BBC.

Cei doi fraţi, în vârstă de 32, respectiv 33 de ani, au mai jucat împreună în ediţia 2015 a Cupei Davis, ajutând atunci echipa Marii Britanii să cucerească trofeul.

La ediţia din acest an a turneului de Mare Mare Şlem de la Wimbledon, fraţii Murray au jucat la dublu cu parteneri diferiţi, Jamie Murray şi Neal Skupski fiind eliminaţi în primul tur, în timp ce Andy Murray şi Pierre-Hugues Herbert au reuşit să ajungă până în turul al doilea.

Andy Murray a revenit pe teren în luna iunie, la şase luni după operaţia suferită la şold, la începutul anului, reuşind să se impună, alături de spaniolul Feliciano Lopez, în proba de dublu a turneului pe iarbă de la Queen's.

El a anunţat recent că are nevoie de o perioadă mai lungă, cuprinsă între 9 şi 12 luni, pentru a-şi recăpăta forţa musculară care să-i permită să joace din nou în probele de simplu.

Jamie Murray a cucerit anul trecut trofeul la dublu în turneul Citi Open din capitala Statelor Unite, alături de fostul său partener, Bruno Soares, împreună cu care a mai cucerit de asemenea titlurile la Australian Open şi US Open, în 2016.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel