Friptură de miel la cuptor. Cum se prepară carnea ca să nu miroasă. Rețeta unui bucătar arab

Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay

Friptura de miel este nelipsită de pe masa de Paște. Vezi cum să prepari carnea, astfel încât să nu miroasă.

Românul mănâncă în medie, anual, în jur de trei kilograme de carne de oaie sau de capră. De zece ori mai puţină decât carne de porc. Mulți dintre noi se sperie de miros, așa că evită carnea de miel sau de oaie. Totuși, totul depinde de modul în care aceasta este preparată. În bucătăria arabă, de exemplu, carnea de miel sau de oaie nu miroase.

“Secretul la miel, să-l las cu condimentele înainte cu o seară. Uleiul de măsline este esenţial. Scorţişoară, nucșoară, cuișoare. Să nu prăjeşti carnea de miel. El se pregăteşte în cuptor sau la grătar sau fiert.”, a explicat un bucătar arab pentru Știrile PRO TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel