FRIPTURĂ DE MIEL LA GRĂTAR. Mai este puțin până la masa cu bucate tradiționale de Paște 2017 și mulți vor dori să mănânce o friptură de miel la grătar. Așa că, în rândurile de mai jos, găsiți o rețetă simplă și rapidă care vă va ajuta să vă uimiți oaspeții.
Din această rețetă puteți obține patru porții de mâncare. Friptura este gata în 40 de minute.
FRIPTURĂ DE MIEL LA GRĂTAR. Ingrediente
- 4 bucăți de ceafă de miel și 4 coaste (bucăți potrivite)
- puțin ghimbir
- cam 2-3 lingurițe
- sare și un grătar bun
FRIPTURĂ DE MIEL LA GRĂTAR. Preparare:
Se spală bine carnea și se usucă cu un prosop uscat.
Se rade ghimbirul (o bucățică de circa jumătate de deget). Se săreaza carnea, se presară ghimbir. Între timp se încinge grătarul. Se adaugă carnea pe grătar, se întoarce din când în când, pe o parte și cealaltă.
FRIPTURĂ DE MIEL LA GRĂTAR. Friptura de miel se poate servi împreună cu o salată integrală, cu dressing preparat în casă, fara prea multe grăsimi, și puțina pâine integrală.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu