Pe masa de Crăciun și nu numai, friptura de porc este nelipsită.
250 grame orez basmati și orez sălbatic
600 grame file de porc
2 linguri piper negru
2 linguri ulei de măsline
1 ceapă roșie
150 ml oțet de mere
75 ml sirop de arțar
pătrunjel
Fierbe orezul, după acoperă-l pentru a se păstra cald. Între timp, presară sare și piper pe feliile de carne. Ulterior, într-o tigaie, lasă la încins o lingură de ulei și adaugă carnea, notează divahair.ro. În uleiul rămas, călește ceapa, după care adaugă oțetul de mere și lasă amestecul să scadă. Toarnă și siropul de arțar, după care adaugă carnea de porc și las-o să se pătrundă cinci minute.
La final, pe o farfurie, așează carnea și ceapa peste orez și presară pătrunjel.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu