Friptură de porc fragedă și gustoasă. Trucul numit și ”sigilarea” cărnii

Pentru a prepara friptură de porc fragedă și gustoasă există câteva trucuri.

Iată primul truc: rumenește carnea de porc înainte de a o băga în cuptor. Acest truc e valabil pentru orice tip de carne.

Trucul, numit și „sigilarea" cărnii, presupune prăjirea pe toate părțile a bucății pe care urmează să o gătești.

Al doilea truc: acoperă friptura cu folie de aluminiu la cuptor, notează divahair.ro. ”Îmbracă” bucata în aluminiu în prima parte a coacerii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel