Friptură de porc la cuptor. Reţetă de Crăciun

Friptură
Friptură

Nimic nu se compară cu o friptură de porc delicioasă, făcută în dimineaţa zilei de Crăciun. Vă prezentăm o reţetă specială care merită încercată. 

Ingrediente

Ceafă de porc, muşchi sau pulpă

Sare

Piper

Cimbru

O lingură de ulei

Un pahar de vin alb

Usturoi

Mod de preparare

Porţionăm carnea, apoi o condimentăm cu sare, piper şi cimbru. Aşezăm carnea într-o tavă unsă cu puţin ulei, adăugăm usturoiul şi un pahar de vin alb, apoi acoperim carnea cu apă. Se introduce la cuptor la o temperatură de 180 de grade.

Se întorc bucăţile de carne în momentul în care s-au rumenit pe o parte. După ce s-au rumenit şi pe cealaltă parte, iar apa a scăzut, este momentul să scoateţi carnea din cuptor.

Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel