Nimic nu se compară cu o friptură de porc delicioasă, făcută în dimineaţa zilei de Crăciun. Vă prezentăm o reţetă specială care merită încercată.
Ceafă de porc, muşchi sau pulpă
Sare
Piper
Cimbru
O lingură de ulei
Un pahar de vin alb
Usturoi
Porţionăm carnea, apoi o condimentăm cu sare, piper şi cimbru. Aşezăm carnea într-o tavă unsă cu puţin ulei, adăugăm usturoiul şi un pahar de vin alb, apoi acoperim carnea cu apă. Se introduce la cuptor la o temperatură de 180 de grade.
Se întorc bucăţile de carne în momentul în care s-au rumenit pe o parte. După ce s-au rumenit şi pe cealaltă parte, iar apa a scăzut, este momentul să scoateţi carnea din cuptor.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu