Aşa faci cea mai bună friptură de porc la cuptor.
Pentru preparare aveţi nevoie de următoarele ingrediente: ceafă de porc, cârnaţi, sare, piper, cimbru, o lingură de ulei, un pahar de vin alb.
Porţionăm carnea, apoi o condimentăm cu sare, piper şi cimbru. Ungem tava cu puţin ulei şi aşezăm carnea şi cârnaţii. Se adaugă un pahar cu vin alb, apoi se acoperă carnea cu apă.
Introducem tava în cuptorul încins. Atenţie, acesta trebuie preîncălzit.
Citeşte şi Plăcintă cu mere, nucă şi scorţişoară, reţeta simplă pe care o vei adora
Întoarceţi bucăţile de carne în momentul în care observaţi că s-au rumenit pe o parte. După ce observaţi că apa a scăzut şi că friptura este rumenită pe ambele părţi, scoateţi carnea din cuptor.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu