Friptură foarte fragedă și gustoasă. Trucul ”sigilarea" cărnii

Rețete
Rețete

Pentru a prepara friptură de porc fragedă și gustoasă unele trucuri îți vin în ajutor.

Rumenește carnea de porc înainte de a o introduce în cuptor. Acest truc este valabil pentru orice tip de carne.

Mai departe, un alt truc, numit și „sigilarea" cărnii, presupune prăjirea pe toate părțile a bucății pe care urmează să o gătești.

VEZI ȘI: Nutriționist, despre jumări și untură: Nu oricine știe să le facă bune cu adevărat. Nu strâmbați din nas

Dacă ținem cont de alt truc, trebuie să acoperim friptura cu folie de aluminiu la cuptor, notează divahair.ro.

VEZI ȘI: Nutriționist, despre tobă, leber și caltaboș, după "bomba calorică" din salata de boeuf



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel