Frittata cu legume, pregătită la cuptor, este gata în 25 de minute.
6 ouă
120 ml smântână pentru frișcă
100 g bacon
100 g roșii cherry
100 g cașcaval
2 cepe medii
400 g spanac baby/1 conservă
un praf piper
1/2 linguriță sare
Bate ouăle cu smântână pentru frișcă, sarea și piperul. Apoi, într-o tigaie, frige bine baconul într-o lingură de ulei, adaugă și ceapa tocată mărunt.
Frige ceapa până ce devine translucidă, apoi adaugă roșiile și spanacul. Amestecă până când spanacul se schimbă la culoare.
Într-o tavă de cuptor pune toate ingredientele: baconul și restul ingredientelor, ouăle bătute cu smântână și cașcavalul.
Lasă tavă la cuptor pentru 15 minute la 180 de grade, notează retetepractice.ro.
Servește frittata cu ceapă verde presărată deasupra.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu