Dacă vrei un mic dejun rapid și delicios, Frittata este cea mi bună idee. Te vei îndrăgosti de această rețetă. Iată cum se prepară.
Ingrediente
6 ouă
120 ml smântână pentru frişcă
100 g bacon
100 g roşii cherry
100 g caşcaval
2 cepe medii
400 g spanac baby/1 conservă
un praf piper
1/2 linguriţă sare
Cum se prepară
Bate ouăle cu smântâna pentru frişcă, sarea şi piperul. Într-o tigaie, frige bine baconul într-o lingură de ulei, apoi adaugă şi ceapa tocată mărunt, când baconul şi-a lăsat grăsimea, potrivit retetepractice.ro. Frige ceapa până ce devine translucidă, apoi adaugă roşiile şi spanacul şi amestecă până ce spanacul se schimbă la culoare.
Într-o tavă de cuptor pune toate ingredientele: baconul şi restul ingredientelor, ouăle bătute cu smântână şi caşcavalul. Dă tava la cuptor pentru 15 minute la 180 de grade, sau până când fritatta se rumeneşte sau se solidifică. Serveşte frittata cu ceapă verde tocată presărată deasupra.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu