Fugară adusă din Spania după ce a fost condamnată pentru introducerea de droguri în penitenciar /foto

FOTO cu rol ilustrativ: Freepik @user7350813
FOTO cu rol ilustrativ: Freepik @user7350813

Sorina-Elena Roșca, o femeie condamnată la 3 ani de închisoare pentru că a introdus droguri într-un loc de detenție, a fost adusă în România după ce a fugit în Spania.

Femeia credea că va scăpa de pedeapsă fugind din țară, însă autoritățile române și spaniole au colaborat eficient pentru a o găsi și a o extrăda. Anunțul a fost făcut de către Alina Gorghiu, ministra Justiției, pe Facebook.

Această reținere face parte dintr-un efort mai amplu al autorităților, care au adus înapoi în România 52 de fugari din Spania doar de la începutul anului 2024. Fugara a fost transferată într-un penitenciar din țară, unde își va executa pedeapsa în întregime, de această dată fără droguri.

Sursa foto: Facebook Alina Gorghiu

"Nu toți traficanții de droguri fug de închisoare. Unii dintre ei o vizitează doar ca să introducă droguri pentru deținuți.

Este cazul fugarei Roșca Sorina-Elena. A fost condamnată la 3 ani de închisoare pentru că a introdus droguri într-un loc de detenție. A fugit în Spania, crezând că nu va fi găsită Dar s-a înșelat.

Autoritățile române și spaniole au o bună colaborare. 52 de fugari au fost aduși de la începutul anului din Spania.

Iar de aseară se mai adaugă unul. Fugara noastră a fost adusă într-un penitenciar din țară. Unde își va executa pedeapsa. Din cauza drogurilor, dar fără droguri", a scris ministra pe rețeaua de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel