Fundașul francez Damien Dussaut, transferat la UTA

FOTO: Pexels
FOTO: Pexels

UTA a semnat cu fundașul francez Damien Dussaut pentru cel puțin un sezon. 

Fundașul francez Damien Dussaut a semnat cu echipa de fotbal UTA,  pentru un sezon, cu drept de prelungire pentru încă o stagiune, a anunțat clubul pe pagina sa de Facebook.

Dussaut și-a început cariera la Valenciennes, însă a mai evoluat pentru Standard Liege și Sint-Truiden. În 2019, fundașul dreapta s-a transferat în România pentru Dinamo, fiind adus chiar de Mircea Rednic și a evoluat în 10 meciuri. Șase luni mai târziu a fost cedat celor de la Farul. Pentru constănțeni a bifat 70 de meciuri, reușind 2 goluri. În sezonul 2022-2023 de Superligă, acesta a evoluat pentru Rapid București.

De origine franceză, Dussaut a debutat în 2022 pentru reprezentativa Martinicăi în partida cu Costa Rica (0-2). Noul jucător al ”Bătrânei Doamne” a avut șansa de a evolua și pentru naționalele Under-19 și Under-20 ale Franței.

Care sunt transferurilor efectuate de UTA

UTA i-a mai transferat pentru acest sezon pe mijlocașul belgian Benjamin van Durmen (FCU Craiova), pe fundașul Cornel Râpă (KS Cracovia), pe atacantul Andrei Dumiter (FC Voluntari), pe portarul Robert Popa (FCU Craiova), pe portarul nord-macedonean Dejan Iliev (FK Sarajevo), pe mijlocașul lateral Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova), pe mijlocașul lateral Valentin Costache (Apollon Limassol), mijlocașul Valentin Borcea (Dinamo), atacantul Raoul Cristea (SCM Zalău), atacantul nigerian Jordan Attah Kadiri (Francs Borains), fundașul ivorian Kouya Mabea (Hapoel Rishon Lezion), pe fundașul congolez Ravy Tsouka (AEL Limassol), pe fundașul francez Florent Poulolo (Mlada Boleslav), pe atacantul francez Lamine Ghezali (Levadiakos), pe mijlocașul Denis Hrezdac (Corvinul Hunedoara), pe mijlocașul maghiar Abris Samson (THSE Szabadkikoto) și pe atacantul româno-maghiar Daniel Zsori (MTK Budapesta), scrie Agerpres.

În Superligă, după zece etape, echipa UTA se află pe locul 14, cu 9 puncte, dintr-o victorie și șase meciuri încheiate la egalitate.

”Podiumul” este ocupat de FC Universitatea (22 puncte, 6 victorii și 4 egaluri), SC Oțelul Galați (17 puncte, 4 victorii și 5 egaluri,  cu un meci mai puțin disputat) și DInamo 1948 (16 puncte, 4 victorii, 4 egaluri și 2 înfrângeri).

În etapa următoare, UTA va juca, în deplasare, cu CFR Cluj, echipă aflată pe locul 5 (cu 15 puncte, 4 victorii, 3 egaluri și 2 înfrângeri, dar cu un meci mai puțin disputat, cel cu Oțelul).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel