Funeriu nu şi-a echivalat studiile, deşi Centrul de Echivalare a Diplomelor se află la doar 100 de metri de Minister

Funeriu nu si-a echivalat studiile
Funeriu nu si-a echivalat studiile

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu nu şi-a echivalat studiile făcute în Franţa în toată perioada de când este ministru, deşi Centrul Naţional de Recunoaştere şi Echivalare a Diplomelor se află la doar o sută de metri de Ministerul pe care îl conduce.

Argumentul că nu ar avea timpul necesar unor astfel de demersuri nu este susţinut. Dacă ar intra în clădirea aflată la, "prima pe drepta după Minister", până şi covorul de la poartă ar sta în poziţie de drepţi în faţa lui, pentru că Funeriu este, din întâmplare, şeful a tot ce mişcă în instituţia cu pricina.

De altfel nici argumentul că în acest moment nu are nevoie de echivalarea diplomelor pentru funcţia de ministru nu pare viabil. În contextul în care toată suflarea politică a PDL vorbeşte doar despre remaniere, iar pe internet elevii care nu au luat bacalaureatul cer demisia ministrului, s-ar putea anunţa vremuri tulburi pentru ministrul Educaţiei.

Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu declara în luna mai ca nu si-a echivalat până în prezent studiile efectuate în străinătate pentru că a considerat "nefiresc" să le ceară acest lucru subordonaților săi, având în vedere ca "trăim într-o societate plină de suspiciuni".

Ministrul Educației spune că iși va echivala studiile dacă va fi nevoie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel