Dacă ții post și ți-e poftă de ceva dulce, aceste fursecuri delicioase cu ciocolată te vor cuceri. Iată cum se prepară.
Ingrediente
250 g făină
1 linguriță praf de copt
3/4 linguriță de bicarbonat de sodiu
jumătate de linguriță de sare
100 g picături/fulgi de ciocolată
60 g zahăr alb
60 g zahăr brun
120 ml ulei de măsline
60 g apă
Cum se prepară
Într-un bol se adaugă făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și picăturile de ciocolată. Într-un bol separat se amestecă apa, uleiul și ambele tipuri de zahăr, potrivit retete.unica.ro. Se continuă amestecarea până ce obținem o pastă groasă. Ingredientele umede și cele uscate se amestecă bine. Amestecul obținut se acoperă cu folie alimentară și se dă la frigider timp de 12 – 24 de ore.
După trecerea timpului facem biluțe din aluat și le dăm la congelator timp de 10 minute. Biluțele de aluat se pun apoi pe o tavă de aragaz tapetată cu o foaie de copt. Fursecurile se coc timp de 12 – 14 minute în cuptorul preîncălzit la 175 de grade Celsius.
Vezi și: Chec de post cu dulceață si cacao. Cea mai bună rețetă
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News