Fursecurile cu smântână și unt sunt o opțiune ușoară și rapidă de a vă delecta cu un desert gustos, fără a cheltui mult timp și efort.
În rețetă puteți folosi ca umplutură și un borcan de dulceață de anul trecut. În această rețetă, vom folosi dulceață de caise, dar o puteți alege după gustul și dorința voastră.
Un desert delicios și caramelizat, făcut cu pâine veche. Toți invitații vor fi impresionați
Deci, cu această rețetă puteți coace un munte de fursecuri moi într-o jumătate de oră.
Ingrediente:
6 linguri de smântână,
100 grame de gem,
30 grame de zahăr pudră,
200 grame de unt,
200 grame de făină,
un vârf de cuțit de sare.
Într-un castron, amestecați untul cu smântâna. Cerneți făina și adăugați-o, împreună cu sarea, în castronul cu smântână și unt. Frământați un aluat moale, care nu ar trebui să se lipească de mâini.
Întindeți aluatul pe o masă înfăinată. Tăiați aluatul în pătrate de 5 cm. Puneți o linguriță din orice dulceață în centrul pătratului. Rulați aluatul într-un plic.
Așezați fursecurile pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Coaceți fursecurile în cuptorul preîncălzit la 180 de grade, timp de 15-20 de minute, până sunt gata. Dacă doriți, le puteți stropi cu zahăr pudră. Poftă bună!
Cartofii fierți nu sunt o mâncare plictisitoare și fără gust. Cine crede acest lucru greșește. Cu aceste delicatese poți pregăti cu ușurință multe rețete diferite, aducând la masă preparate ușoare, dar foarte gustoase.
Este și cazul celei mai bune salate de cartofi, un adevărat răsfăț culinar, care promite să-i mulțumească pe toți. Există nenumărate feluri de mâncare care pot fi preparate cu cartofi. Uimitor de servit cu orice ocazie, salata de cartofi fierți este una dintre cele mai bune și mai simple mâncăruri proaspete de vară.
Salată ușoară cu mere: o combinație delicioasă de texturi și arome
Azi vă prezentăm o rețetă cu adevărat excepțională. Este salata de cartofi fierți, care se prepară în 15 minute și va face o impresie grozavă prin simplitate.
500 grame de cartofi noi;
o conservă de ton în ulei;
200 grame de roșii cherry;
sare;
busuioc proaspăt;
ulei de măsline după gust.
Spălați bine cartofii noi sub jet de apă, frecând puțin coaja. Apoi, puneți-i într-o cratiță și acoperiți-i cu apă rece. Puneți-i la fiert 15 minute, apoi scurgeți-i și lăsați-i să se răcească. Ulterior, îndepărtați-le coaja.
Prăjitură bestială cu cafea: fără făină, lapte și unt. O felie are doar 170 de calorii
Cartofii se taie felii și se pun într-un bol. În acest moment, spălați și tăiați felii și roșiile cherry. Puneți-le în bolul cu cartofi. Adăugați și tonul, care trebuie scos din ulei și tocat.
Se adaugă busuiocul tocat și un strop de ulei de măsline. Următorul pas este să adăugați un praf de sare și piper.
Vinete umplute cu legume: o mâncare sănătoasă și plină de vitamine pentru întreaga familie
De asemenea, puteți adăuga măsline fără sâmburi, pentru a îmbogăți felul de mâncare. Un adevărat răsfăț! Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu