Fursecuri de casă. Rețeta veche și clasică. Gustul de altădată!

Fursecurile de casă, după rețeta veche și clasică, sunt cele mai gustoase. Îți aduc aminte de anii copilăriei, când mama ți le pregătea cu drag. Iată rețeta pe care o poți prepara și tu pentru cei mici, acum.

Ingrediente

5 ouă
5 ceşti de ulei
5 ceşti de zahăr
10 ceşti de făină
arome

Cum se prepară

Se freacă zahărul cu ouăle, se pune uleiul ca la maioneza, apoi făina, scrie alinacuisine.ro. Se pun cu linguriţa în tavă, se pune deasupra rahat, stafide sau nuci. Se dau la copt, apoi se pudrează.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel