Fursecurile din morcovi pot fi servite la micul dejun alături de o ceașcă de ceai sau cafea. De asemenea, sunt potrivite și ca o gustare în timpul zilei.
Fursecurile din morcovi se prepară în doar 20 de minute, iar ingredientele pentru rețetă sunt cele accesibile pentru toată lumea.
Biscuiții din morcovi vor fi și pe placul copiilor, care, adesea, nu suportă aceste legume.
Vei avea nevoie de:
un pahar de făină;
150 grame de morcovi;
100 grame de zahăr;
100 grame de unt;
1 linguriță praf de copt;
un vârf de cuțit de sare;
0,5 linguriță scorţişoară;
esență de vanilie - după gust.
Untul trebuie să fie la temperatura camerei, așa că trebuie scos din frigider în prealabil. Se amestecă cu zahăr și sare, apoi se adaugă morcovii rași.
Cerneți făina printr-o sită și adăugați-o, treptat, în amestecul de morcovi și unt. Acum trebuie să adăugați scorțișoara sau esența de vanilie. Se frământă un aluat omogen și elastic.
Ușa cuptorului este murdară de grăsime? Cu trucurile bunicii va fi ca nouă
O tavă se tapetează cu hârtie de copt, unsă cu ulei. Întindeți aluatul într-un strat și formați fursecurile. Puteți folosi un pahar sau forme speciale de diferite dimensiuni.
Fursecurile din morcovi trebuie coapte, timp de 20 de minute, la 180 de grade. Produsele de patiserie gata preparate pot fi completate după gustul dumneavoastră. Dacă doriți un desert parfumat, puteți decora fursecurile cu nuci, ciocolată, zahăr pudră sau glazură. Poftă bună!
Gogoșile după această rețetă se fac foarte ușor și rapid. Dacă îți plac gogoșile, acesta este momentul să înveți cum să le prepari. Gogoșile, făcute după această rețetă, vor fi extrem de moi și delicioase. Pentru a le găti trebuie doar să le prăjești, iar apoi le poți savura, alături de o ceașcă de ceai dulce.
Ingredientele pentru aluat:
3 grame drojdie instant,
300 grame de făină,
28 grame de unt nesărat,
3 grame sare,
38 grame de zahăr.
205 grame de lapte,
ulei de semințe de floarea soarelui - pentru prăjit
zahăr pudră - pentru decor.
Într-un castron mare, se pun laptele, zahărul, drojdia. Începe să amesteci bine folosind o spatulă. Apoi, adaugă făina și sarea și amestecă bine cu spatula. Ulterior, se frământă cu mâinile, până obții un aluat ferm.
Dulceață de roșii pentru iarnă: este dulce, picantă și incredibil de aromată
Lasă aluatul să se odihnească, timp de 20 de minute. După ce timpul a expirat, mută aluatul pe blatul de de lucru, întinde-l ușor cu mâinile și integrează untul moale, frământând bine.
Formează din aluat o sferă netedă și pune-o înapoi în vas. Aluatul se acoperă și se lasă să crească 60 de minute.
După 1 oră, aluatul se mută pe blatul de lucru, se frământă și se împarte în 12 bucăți.
Varză murată cu ardei dulce: este crocantă și poate fi consumată după 20 de minute
Îți mai rămâne doar aplatizezi ușor fiecare sferă de aluat. Viitoarele gogoși se prăjesc în ulei încins, la foc mediu, pe ambele părți.
Când gogoșile sunt complet aurii, transferă-le pe o farfurie acoperită cu hârtie absorbantă. Cât sunt încă fierbinți, trece-le, pe rând, printr-o farfurie plină cu zahăr pudră. Poftă bună!
Vă este poftă de ceva duce, dar nu aveți timp să stați în bucătărie? Nimic mai simplu. Puteți face un chec cu mere, cu doar 160 de calorii.
Acest desert este perfect pentru a fi savurat ca o gustare sau la micul dejun. Va fi apreciat și de adulți, și de copii. În plus, veți pregătiți un desert delicios fără să murdăriți prea multe vase.
Ingrediente:
45 ml de lapte,
30 grame de zahăr brun (poate fi înlocuit cu aceeași cantitate de zahăr alb sau cu 15 grame de stevia),
30 grame de făină,
5 grame de scorțișoară măcinată,
1 măr,
o jumătate de ou,
praf de copt.
Mărul spălat se curăță și se taie cuburi. Într-un bol se pune un ou, care se bate cu zahărul sau stevia. Cele două ingrediente se amestecă bine. Adăugați făina cernută și praful de copt și amestecați din nou.
Adăugați mărul tăiat cubulețe și scorțișoara. Se amestecă bine cu o lingură, pentru a încorpora și aceste ingrediente.
Pâinici, preparate în casă, fără cuptor: ai nevoie de apă, făină și 2 linguri de ulei
Compoziția se toarnă într-o cană, unsă cu puțin ulei și se dă, timp de câteva minute, la cuptorul cu microunde, la putere maximă. Înainte de a vă bucura de acest desert, lăsați-l să se răcească câteva minute.
Dacă doriți o variantă mai delicioasă a checului cu mere la cană, puteți adăuga câteva bucățele de ciocolată neagră. Când desertul s-a răcit, presărați-l cu puțin zahăr glazurat. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu