Furtuna a făcut dezastru în Bucureşti şi Ilfov. ISUBIF prezintă bilanțul intervențiilor / Foto

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Pompierii au intervenit în noaptea de joi spre vineri în aproape 400 de cazuri în Bucureşti şi Ilfov ca urmare a furtunii.

Au fost afectate 208 locuinţe, gospodării şi subsoluri şi 71 de autoturisme. Peste 60 de copaci şi stâlpi de electricitate au căzut.

Ca urmare a fenomenelor meteo, pe durata codurilor portocaliu şi roşu, începând cu ora 22,00 până în această dimineaţă, ora 05,00, pompierii ISUBIF au gestionat 397 de intervenţii - 331 în Bucureşti şi 66 în judeţul Ilfov, anunţă vineri dimineaţă ISUBIF.

Intervențiile au constat în: 327 de inundaţii; 60 de copaci, 7 stâlpi de electricitate căzuţi, 3 acoperişuri luate de vânt. 107 străzi; 208 locuinţe, gospodării şi subsoluri şi 71 de autoturisme au fost afectate în total. Totodată, se acţionează în continuare pentru rezolvarea situaţiilor semnalate.

Amintim faptul că un Cod roşu de furtună a fost emis în Bucureşti şi în localităţi din judeţele Ialomiţa, Călăraşi şi Ilfov, joi noapte: grindină de mari dimensiuni, vijelie puternică, cu rafale de 70-90 km/h, averse torenţiale care vor totaliza 30 - 40 litri/mp şi descărcări electrice. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel