Gabriel Zetea (PSD), pus la punct de Bogdan Chirieac și Alexandru Nazare (PNL): Urmează să confiscați locuințele românilor / „Nu avem cum să vă lăsăm să faceți astfel de prostii“

Deputatul PSD Gabriel-Valer Zetea a susținut impozitarea pentru locuințe.

Marți după-amiază, în platoul Antena 3, în emisiunea moderată de Mădălina Mihalache, Gabriel-Valer Zetea, deputat din partea Partidului Social Democrat, a avut o dispută despre impozitarea locuințelor cu analistul politic Bogdan Chirieac și cu senatorul PNL Alexandru Nazare.

„Există un accept pentru impozitarea imobilelor de lux cu o taxă de 0,3%, adică cele peste 500.000 e euro“, a spus Gabriel Zetea.

„Păi înțelegem că s-a renunțat“, a adăugat jurnalista Mădălina Mihalache.

„Nu! rămâne și există un accept din partea PNL. De asemenea se are în vedere impozitarea mașinilor de lux“, a mai spus Gabriel Zetea.

„E o măsură comunistă“, a adăugat Alexandru Nazare.

„Este clar o măsură comunistă! Eu nu am mașină de lux, dar dacă aș avea mașină de lux și e veche de 10 ani, mă impozitați?“, a întrebat Bogdan Chirieac.

„E vorba de valoare. Dacă aveți o mașină de 100.000 de euro nu mă opun să vă impoziteze statul mai mult decât cel care are o mașină de 15.000-20.000 de euro. Dacă vă permiteți o casă de un milion de euro, nu mă opun ca statul să vă impoziteze mai mult decât cei care locuiesc într-o garsonieră de 50.000 de euro. Dacă asta e comunism, foarte bine, îmi asum!“, a spus Gabriel Zetea.

„Asta voiam să spun. Etapa următoare este să le confiscați“, a precizat Bogdan Chirieac.

„Aceste cote de impozitare progresive sunt din SUA, Germania, Marea Britanie...“, a completat Zetea.

„Cu haiducia dumneavoastră, chiar jigniți aceste state“, a replicat Bogdan Chirieac.

„Comisia Europeană recomandă României introducerea cotei...“, a spus Gabriel Zetea, iar Alexandru Nazare: a intervenit „Nu e adevărat“.

„Comisia Europeană niciodată nu a propus așa ceva“, a spus Alexandru Nazare.

„Îmi pare rău, sfă faceți astfel de prostii, nu avem cum să vă lăsăm să le faceți“, a mai spus Alexandru Nazare.

„Eu sper ca Marcel Ciolacu să nu fie de acord cu dumneavoastră. Cu chestiunea asta, să naționalizăm și imobilele mi se pare... . Într-un casă de un milion să stea 3 familii. Așa au făcut comuniștii când au venit la putere. Pe proprietar îl băgați la subsol... .“, a mai zis Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel