Gabriela Cristea Toader a dorit să aducă primăvara în farfurii și să combată anemia și astenia de primăvară, drept pentru care l-a pus pe soțul ei, Marcel Toader, să gătească, astăzi, în direct la emisiunea ”Draga mea prietenă”, de la Kanal D.
Marcel Toader, soțul prezentatoarei emisiunii ”Draga mea prietenă”, Gabriela Cristea Toader, i-a surprins, marți, pe telespectatorii postului Kanal D cu măiestria în ale artei culinare, el fiind, de altfel, un adept al gătitului încă de la începutul anilor ’90, când s-a stabilit pentru o perioadă îndelungată în Franța.
“Vreau sa va aduc primavara in farfurii (…), sa combatem anemia si astenia de primavara! ”, și-a facut Marcel Toader cunoscute intențiile încă de la începutul emisiunii, după care a trecut la treabă preparând cremă de sparanghel cu busuioc și creveți, biban de mare cu spanac și garnitură de orez sălbatic, flori de conopidă și broccoli, iar la desert pepene galben cu înghețată.
“Prima mâncare pe care i-am gătit-o Gabrielei a fost <somonul in papiota> . Gabriela a fost impresionată, dar nu a vrut să arate asta atunci…”, a mărturisit Marcel Toader zâmbind, precizând că are în portofoliu și o serie de trucuri referitoare la diete, precum și metode de detoxifiere ale organismului.
”Mama are un ten extraordinar și își menține sănătatea cu ajutorul ceaiurilor”, a mai spus Marcel Toader, recunoscând că deși soția sa afirma că ”ceaiurile sunt doar pentru bolnavi”, acum a devenit o consumatoare avidă a acestor binefăcătoare licori.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu