Gabriela Firea, OUT de la Ministerul Familiei? Ce i-a cerut Paul Stănescu. Bogdan Chirieac: Este persoana cea mai apropiată din partid

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Gabrielei Firea i s-ar fi cerut să facă un pas în spate.

PSD ar discuta și despre demisia Gabrielei Firea, ministrul Familiei, în urma scandalului legat de azilele groazei din județul Ilfov. Acesteia i s-ar fi transmis prin Paul Stănescu că trebuie să facă un pas în spate, potrivit surselor Antena 3 CNN. O decizie în acest sens ar urma să fie luată în cadrul ședinței PSD de luni. 

VEZI ȘI: Ce a aflat Pandele ”de la familie” despre cel care ar fi fost șoferul lui Firea și omul din spatele azilelor groazei. ”I-a cununat”

Bogdan Chirieac: Prejudiciul de imagine pentru PSD în acest moment este evident

Întrebat dacă vom vedea o nouă demisia după ce a ministrului Muncii, Marius Budăi, analistul politic Bogdan Chirieac a spus:

"Secretarul general al PSD, senatorul Paul Stănescu, este din partid probabil persoana cea mai apropiată de doamna Firea și decizia domniei sale mie mi se pare înțeleaptă deoarece prejudiciul de imagine, nu vorbim despre altceva, pentru că nu avem de unde să știm despre altceva, dar prejudiciul de imagine pentru PSD în acest moment este evident. Deci dacă domnul Paul Stănescu și-a asumat această răspundere în fața partidului, cred că este o măsură înțeleaptă, menită cumva să detensioneze situația.

Atenție, eu mă refer la problemele de imagine, problemele politice, pe problemele penale nu mă pot pronunța, e DIICOT-ul cu ancheta și înțeleg că a intrat și DNA-ul la anchetă, ceea ce este un lucru unic ca DIICOT și DNA să ancheteze practic cam aceeași cauză, unii peste ceilalți, nu s-a mai întâmplat așa ceva (...) Înțeleg că s-au folosit și fonduri europene și Parchetul General European, doamna Laura Codruța Kovesi va interveni în acest dosar. Este ultima informație, rămâne să o vedem confirmată, deocamdată ce este confirmat în acest moment și să rămânem la confirmare sunt cele trei parchete".

VEZI ȘI: Urmează arestarea Gabrielei Firea şi a lui Florentin Pandele? ”Complicităţile sunt evidente, le-am văzut în dosarul de la DIICOT”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel