Gaddafi avertizează că va curăța casă cu casă „de șobolanii care instigă la revoluție”. Tot mai multe persoane își părăsesc casele de frica unui eventual război

discurs gaddafi
discurs gaddafi

„Sunt liderul revoluției, nu am de ce să îmi dau demisia și prefer să mor ca martir”, a declarat Muamar el Gaddafi. Liderul libian a afirmat că și-ar da demisia, dar nu are nicio funcție din care să o facă. Vorbind despre sine la persoana a treia, a afirmat că „Gaddafi este liderul revoluției și asta înseamnă că sacrificiu până la sfârșit”.

Discursul pe care Gaddafi l-a avut la televizor și care a durat mai mult de o oră, a fost transmis din mijlocul ruinelor unei case din Tripoli bombardată de americani în 1986 și care a fost transformată într-un fel de muzeu pe care regimul o numește „Casa Rezistenței”. Într-un discurs ținut cu pasiune, Gaddafi a afirmat că țara sa vrea să fie în continuare liderul toate continentelor și a reamintit că dacă înainte era confundată cu Libanul, acum toată lumea se referă la Libia ca țara lui Gaddafi și a revoluției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel