Gâdea face scor istoric pentru PSD la Teleorman

arhivă
arhivă

Președintele PSD Teleorman, Adrian Gâdea, este unul dintre liderii PSD cu cele mai bune rezultate la alegerile din 9 iunie.

Filiala pe care o conduce a obținut locul 4 în clasamentul partidului privind voturile la Consiliul Județean, unde are majoritate absolută cu un procent de 55.60%, cel mai mare scor pe care PSD Teleorman l-a înregistrat vreodată, locul 2 în ceea ce privește rezultatele pentru Parlamentul European, cu 69.9%, și 66 de primării din 97 - un procent de 68%.
 
Teleormănenii au ieșit și de această dată la vot, în număr mare, județul fiind în top 3 prezență, la nivel național. Adrian Gâdea și. Și-a asigurat un nou mandat de Președinte al Consiliului Județean Teleorman, obținând 55.23% din voturile teleormănenilor, dar și majoritatea absolută în Consiliul Județean, cu un procent de 55.60% și peste 91.000 de mii de voturi. Dacă vorbim despre un clasament în rândul Partidului Social Democrat, filială condusă de Adrian Gâdea se află pe locul 4 prin voturile obținute la alegerile pentru Consiliul Județean.
 
Și în ceea ce privește primăriile, filiala PSD Teleorman s-a descurcat. 68% dintre edili provin din rândurile social democraților, PSD păstrând în administrare și orașele importante precum Alexandria, Turnu Măgurele sau Roșiori de Vede. Din totalul de 97 de primării din județ, 66 au fost câștigate de membrii PSD.
 
Cea mai mare surpriză a venit la afișarea rezultatelor pentru alegerile europarlamentare, unde filiala PSD Teleorman, la conducerea căreia este Adrian Gâdea, s-a clasat pe locul 2 pe țară, cu un procent de 69,9% în favoarea candidaților alianței PSD-PNL.
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel