Gafa majoră a statului, acoperită de Zelenski. Chirieac explică: A fost o formă elegantă și diplomatică

Foto: presidency.ro
Foto: presidency.ro

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a decis să-și anuleze discursul în Parlament după ce acesta fusese programat.

”A fost o formă elegantă și diplomatică din partea domnului Volodimir Zelenski de a ne scoate din acest impas. El a spus că a venit să-l întâlnească pe președintele Iohannis, pe premierul Ciolacu, să cunoască românii, și acum este programată o întâlnire cu președinții Parlamentului și câțiva parlamentari” a precizat analistul politic, Bogdan Chirieac, în direct la Antena 3 CNN.

”Nu am un deficit de discursuri, așa că acum nu voi vorbi în fața Parlamentului. Data viitoare voi face acest lucru”, a spus Volodimir Zelenski în discursul comun.

”În opinia mea, pentru a acoperi această gafă majoră a tuturor celor implicați, de la diplomați până la servicii, în ceea ce urma să se întâmple în Parlamentul României, domnul Zelenski a spus: Lăsați că nu din cauza voastră s-a anulat discursul, ci așa am hotărât noi" a mai remarcat Bogdan Chirieac.

VEZI ȘI: 

Reacțiile politicienilor români, după anularea discursului președintelui Volodimir Zelenski: "Omul rușilor a legat șireturile unei majorități"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel