Gala „Seniori de Colecție”, ediția a XXIII-a, cu Mirabela Dauer - Video LIVE

Umărește Gala „Seniori de Colecție”, ediția a XXIII-a, LIVE la DC News.

DC News transmite LIVE, joi, 26 septembrie, începând cu ora 11:00, Gala „Seniori de Colecție”, ediția a XXIII-a.

Binecunoscuta solistă de muzică uşoară Mirabela Dauer este invitată de onoare la acest eveniment organizat de​ Asociația Institutul Român pentru Îmbătrânire Activă şi președinta ​Alexandra Dobre. Gala „Seniori de Colecție” are loc la Sala Luceafărul (Str. Ion Ghica nr. 3) și  este moderat de jurnalista Mihaela Bîrzilă.

Invitatul Mirabelei Dauer este Rareş Borlea – Raoul, alături de care are o colaborare de mai bine de 20 de ani. Împreună vor porni într-un turneu naţional cu spectacolul “Te am pe tine” care va începe pe 11 noiembrie la Constanţa, va continua la Buzău, Alexandria, Botoşani, Iaşi, Braşov, Ploieşti, Piteşti, Timişoara, Arad, Cluj, Râmnicu Vâlcea, Craiova şi se va încheia pe 22 decembrie tot la Sala Luceafărul.

Încă de la debut, acum 6 decenii, Mirabela Dauer şi-a construit o carieră artistică de excepţie cu sute de şlagăre lansate de-a lungul timpului, cu zeci de premii şi trofee, dar şi cu albume de succes, devenind astfel una dintre cele  mai îndrăgite şi apreciate soliste de muzică uşoară.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel