Galați: Zeci de milioane de euro pentru dezvoltarea afacerilor

Din 20 decembrie, IMM-urile gălățene pot depune proiecte pentru a accesa între 200.000 și 8.000.000 de euro prin Planul de Tranziție Justă, anunță Costel Fotea, președintele PSD al Consiliului Județean Galați.

Aceste fonduri europene, la care partea de cofinanțare este de doar 10%, sunt destinate extinderii spațiilor de producție, recalificării personalului afectat de trecerea la o economie verde, construirii de noi unități de producție, achiziționării de echipamente de ultimă generație și implementării de tehnologii verzi, astfel încât emisiile poluante să scadă cât mai mult.

Proiectele pot fi depuse între 20 decembrie 2023 și 20 martie 2024, iar cele aproximativ 90 de milioane de euro sunt destinate doar întreprinderilor mici și mijlocii din județul nostru.

Încurajez toate IMM-urile din județul nostru să depună proiecte și să acceseze acești bani europeni, în condițiile în care acest apel este unul competitiv.

Astfel de apeluri de finanțare vor fi deschise și pentru microîntreprinderi, gospodării individuale, AJOFM Galați, întreprinderi sociale și diverse instituții publice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel