GALERIE FOTO: Asta-i România anului 2023, în imagini

Scena românească a fost presărată cu multe momente ce au ținut agenda zilnică în 2023. Nicio zi nu a rămas nepătată de vreo figură politică sau vreo tragedie. Fie că vorbim despre momente care au strâns suflete, fie că vorbim despre acțiuni și declarații care au înfuriat, toate s-au regăsit și-n imagini. În acest sens, vă oferim o selecție de declarații și momente ale anului 2023, completate de fotografii ale vieții de zi cu zi din România, cu sprijinul Inquam Photos.  

Victor Pițurcă, după ce a fost reținut de DNA: "Nu trebuie să ai de-a face cu statul, să faci afaceri cu statul”

Inquam Photos / George Călin

Frații Tate, astăzi liberi, dar cu acuzații grele în spate, fac declarații controversate în spațiul public, precum: ”Dumnezeu mi-a plătit facturile”, femeile sunt ”sclave care poartă Prada", ”Bărbații și femeile au fost creați diferit de Dumnezeu. Un bărbat are anumite ocupații și o femeie are anumite ocupații”. Dar și alte declarații făcute de Tate, precum ”îmi curgeau lacrimi pe față, dar n-am plâns”. Sursa Euronews

Inquam Photos / Octav Ganea

Vloggeriţa Ana Morodan, cunoscută în lumea mondenă drept "Contesa digitală", a fost condamnată joi la 1 an, 3 luni şi 10 zile închisoare cu suspendare şi efectuarea a 60 de zile muncă în folosul comunităţii, după ce în luna martie a produs un accident auto, având permisul de conducere suspendat şi fiind sub influenţa alcoolului şi drogurilor. 

Când clachezi şi eşti persoană publică ţi-o iei public de la toată lumea. Nu cred că sunt primul om care a condus la volan sub efectul unor substanţe, dar sunt o persoană publică care a făcut asta. Când eşti persoană publică, îţi asumi şi gloria, şi îţi asumi şi căderea sau oprobiul public” spunea ea. 

Inquam Photos/ Sabin Cirstoveanu

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, după ce primarul general Nicușor Dan a dat ordin să-i fie scoși palmierii din pământ: ”Ce nu știe dumnealui, probabil că a lipsit de la lecție, este că acești copaci folosesc în procesul de fotosinteză. E fix ce avem nevoie în acest oraș - de cât mai mult oxigen. Eu nu l-am văzut să planteze măcar o păpădie”. 

Inquam Photos/ Sabin Cirstoveanu

VEZI în GALERIA FOTO mai multe IMAGINI reprezentative pentru 2023

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel