Galerie foto: Petrecere în galben pe străzile din Munchen, înainte de partida decisivă. Marele absent al meciului România - Olanda

Foto: captură video Antena 3 CNN
Foto: captură video Antena 3 CNN

Suporterii români au dat petrecere pe străzile din Munchen, înainte de meciul România - Olanda.

Suporterii români au ieșit de dimineață pe străzile din Munchen și au dat o adevărată petrecere în galben. Aceștia au fost surprinși în timp ce cântau veseli la tobe "România e!", semn că au speranțe mari pentru meciul decisiv de astăzi. La meci vor fi și mii de suporteri ai Olandei.

Foto: captură video Antena 3 CNN

Preotul Ghelasie Păcurar, cel care a fost în cantonamentul echipei naționale la solicitarea antrenorului Edward Iordănescu, a spus că a adus cu el apă sfințită și tămâie, pentru ca jucătorii să aibă și ajutorul divin în această mare provocare. 

"Nu există noroc, iar eu ca preot și ca slujitor al lui Dumnezeu nu cred în noroc. Cred în Dumnezeu, cred în binecuvântarea lui Dumnezeu. Sunt foarte, foarte bucuros că acești tineri care sunt membri ai echipei naționale au în fruntea lor un antrenor tânăr prin persoana domnului Edward Iordănescu și care este un credincios nu doar cu buzele, ci un credincios practicant", a spus preotul pentru Antena 3 CNN.

Foto: captură video Antena 3 CNN

Marele absent al meciului România - Olanda

La meciul cu Olanda, România nu se va putea baza Nicuşor Bancu, suspendat din cauza cumulului de cartonaşe.

Meciul  România - Olanda de la ora 19:00 va fi arbitrat de germanul Felix Zwayer, ajutat la cele două linii de Stefan Lupp şi Marco Achmüller, iar rezervă va fi Daniel Siebert. În Camera VAR se vor afla Bastian Dankert, Christian Dingert şi francezul Jérôme Brisard.

Meciul din această seară va fi al doilea meci al României jucat la Munchen, după cel cu Ucraina, atunci când țara noastră a câștigat cu scorul de 3-0. Acesta a avut loc în data de 17 iunie, în prima etapă a grupei E.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel