Galeriile celor de la Oţelul Galaţi se retrag din activitate. "Singura brigadă ultra' din România care a făcut toate deplasările pe timp de pandemie"

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @freepik
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/, @freepik

Steel Boys şi Young Crew Boys, galeriile celor de la Oţelul Galaţi, se retrag din activitate. 

"Brigăzile Steel Boys și Young Crew Boys (Galați) se retrag din activitate.

COMUNICAT OFICIAL

După 17 ani de activitate, multiple generații care au dus steagul mai departe, multe cumpene, agonie ori extaz, a venit momentul cel mai greu din istoria noastră. Suntem nevoiți ca noi, Steel Boys Galați și Young Crew Galați (brigada de tineret a SBGL), să ridicăm mâna și să spunem STOP, iar astfel activitatea grupului se suspendă pe termen nedeterminat.

Ultimele luni au condus spre această decizie radicală și ne-au făcut să realizăm că Steel Boys Galați nu mai poate livra aceeași calitate pe scena ultra'.

Ce este cert și fără a fi lipsiți de modestie, SBGL a fost unul din grupurile care și-au pus amprenta în fenomenul ultra' si hool din România, iar aici putem enumera câteva borne importante atinse:

...

Citiți mai departe pe DC Sport: https://www.dcsport.ro/galeriile-celor-de-la-otelul-galati-se-retrag-din-activitate-singura-brigada-ultra-din-romania-care-a-facut-toate-deplasarile-pe-timp-de-pandemie_2089.html?fbclid=IwAR0HqI7-O7mOSWqZ6X8BhAJutTeO70iWyrzIiJjqU8uyHUr5F-lC-8_tYNA 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel