Garanti Bank lansează un nou pachet dedicat femeilor antreprenor, sprijinindu-le să își dezvolte propriile afaceri

Garanti Bank, una dintre cele mai inovatoare și mai dinamice bănci de pe piața locală, lansează campania „Zodia Succesului” cu scopul de a veni în sprijinul companiilor mici și mijlocii care au femei în acționariat sau care dețin poziția de administrator.

Garanti Bank oferă femeilor antreprenor din toate sectoarele un pachet dedicat prin care vine în întâmpinarea nevoilor financiare ale acestora, sprijinindu-le fie să înceapă o afacere, fie să o crească pe cea existentă. Pot beneficia de acestă ofertă antreprenoarele care au proiecte de investiții sau care vor să fie competitive pe plan local sau internațional prin extinderea afacerilor pe care le conduc.

Pe website-ul dedicat www.femeiantreprenor.ro, antreprenoarele pot găsi povești inspiraționale ale femeilor de afaceri, precum și detalii despre credite, depozite, documentația necesară și alte informații utile pentru deschiderea unui cont. Noul pachet oferă femeilor antreprenor zero costuri pentru plățile în RON, pentru primele trei luni, precum și zero costuri pentru emiterea cardurilor de debit. De asemenea, activarea Garanti Online – serviciul de internet banking al băncii – este gratuită, iar utilizarea lui nu presupune niciun cost lunar.

Garanti Bank are un portofoliu de 22.000 de clienți IMM, în creștere cu 20% în 2013 față de 2012. Valoarea totală a împrumuturilor către IMM-uri reprezintă 25% din portofoliul băncii. Majoritatea IMM-urilor conduse de femei, având cont la Garanti Bank, activează în București, Craiova, Covasna, Iași și Galați. Aceste IMM-uri îşi desfăşoară activitatea în diverse sectoare: 37% în comerț, 13% în servicii, 11% în producție, 10% în sănătate și asistență socială.

„Femeile antreprenor au viziune, au un al șaselea simț în a percepe schimbările din piață, se adaptează repede la fluctuațiile constante din mediul de business, sunt puternice și își îndeplinesc obiectivele. Prin noua noastră campanie – „Zodia Succesului” - dorim să sprijinim femeile să îşi înceapă și să îşi dezvolte propriile afaceri deoarece credem cu tărie că IMM-urile reprezintă motorul creșterii economice. Sprijinul vine atât prin ofertele speciale pe care le-am pregătit, cât și prin sfaturile practice primite de la alte femei din mediul de afaceri, în cadrul evenimentelelor pe care le vom organiza în mai multe orașe”, spune Anca Motca, Director General Adjunct Garanti Bank.

Noul programul este susținut printr-o aplicație online pe pagina oficială de Facebook a Garanti Bank, www.facebook.com/GarantiBankRomania, unde femeile de afaceri sunt invitate să își spună poveștile și să devină modele care le vor inspira și pe alte femei să devină antreprenoare, având totodată șansa de a câștiga o prezență atractivă în revista BIZ.

În România, din peste 1,13 milioane de asociaţi sau acţionari ai companiilor locale, ponderea femeilor este de 36% (în jur de 400.000), conform Oficiului Naţional al Registrului Comerţului.

Garanti Bank a fost prima bancă ce a introdus în 2010 un pachet complex de finanțare creat special pentru afacerile conduse de femei. De atunci, banca a lansat mai multe oferte adresate femeilor antreprenor.

Banca inovează prin oferte personalizate, adaptate nevoilor fiecărui IMM, pentru a le asigura acestor companii un flux constant de lichidități, operațiuni în derulare și investiții.

Despre Garanti Bank România

Garanti Bank România face parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, care reunește și Garanti Leasing (marca sub care funcţionează compania Motoractive IFN SA), Garanti Credite de Consum (marca sub care funcţionează Ralfi IFN SA) şi Garanti Credite Ipotecare (marca sub care funcţionează Domenia Credit IFN SA). Garanti Bank România este o bancă universală deținută de către Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), cea mai profitabilă și a doua cea mai mare bancă privată din Turcia după active.

Turkiye Garanti Bankasi se regăsește în topul celor mai solide bănci din lume, clasament întocmit în luna mai a anului 2013 de Bloomberg, una dintre cele mai prestigioase agenții de știri economice și de afaceri la nivel global.

Garanti Bank România oferă o serie de produse și servicii de calitate pentru toate segmentele de business: retail, IMM și corporate, și este una dintre cele mai dinamice și inovatoare bănci de pe piața locală. Prezentă în România din 1998, Garanti Bank a dezvoltat un portofoliu solid de clienți și și-a extins prezența națională prin agenții și canale alternative, ajungând la o rețea extinsă de peste 250 de bancomate inteligente care pot fi folosite de oricine, nu doar de clienții băncii, pentru tranzacții cu sau fără card.

Garanti Bank inovează și prin caracteristicile unice ale Bonus Card, cel mai competitiv card de credit de pe piață, precum și prin platforma sa de internet banking – Garanti Online, construită pe o infrastructură tehnologică de ultimă generație.

Garanti Bank a fost premiată în iulie 2013 de către prestigioasa revistă internațională Global Finance pentru “Best Consumer Internet Bank in Romania” și “Best in Social Media in CEE Region”. Cele două distincții au fost acordate în cadrul “World's Best Internet Banks Competition 2013”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel