Garsonieră de 21 de mp, din Drumul Taberei, scoasă la vânzare. Proprietara cere și TAXĂ de vizionare

foto anunț/ Garsonieră de 21 mp, la preț de 25.000 de euro în București
foto anunț/ Garsonieră de 21 mp, la preț de 25.000 de euro în București

O garsonieră de 21 de metri pătrați din Drumul Taberei, din București, a fost scoasă pe piață, la vânzare. 

Conform anunțului de vânzare, locuința se află într-un bloc de pe Bulevardul Timișoara, construit în 1978, și are 21 de metri păstrați. Aparte este ceea ce cere proprietara: bilet de acces, în valoare de 10 lei pentru vizionare. 

”De vânzare garsonieră 21 mp plus 2 mp, spaţii de depozitare pe palierul blocului, lângă City Hotel. Acte la zi, parter/4, proprietar, stradal, duş şi wc în interiorul garsonierei. Căldură, apă caldă non stop RADET, întreţinere mică, aer condiţionat, geam cu vedere către bulevard, izolată, interior, exterior, aragaz, cuptor electric. Nu are gaze. Bloc curat, camere video. Nu fac vizionări pentru negocieri, preţ fix, taxă vizionare 10 lei (zece lei) bilet transport. Nu sunaţi inutil dacă nu aveţi toţi banii cash, fără bănci”, este mesajul postat de proprietară.

”De când a început războiul, toți vor cu 20.000. Păi eu am dat pe ea 23.000!”

”Am avut 70 de telefoane și vizionări aiurea în ultima lună, așa că am pus preț de vizionare, că și pe mine mă costă tramvaiul dus întors până acolo. Am pus poze, se vede foarte clar în ce fel de bloc e. I-am exclus și pe ăia cu băncile, că nu dau credite pentru 21 de mp, cât are garsoniera, așa că de când am scris toate astea în anunț s-au mai potolit. Mai primesc telefoane cu întrebări din astea de bărbați, că ăia nu înțeleg ce citesc și vor să se afle în treabă, deși scrie clar: preț fix, nenegociabil. Că de când a început războiul toți vor cu 20.000, păi eu am dat pe ea 23, cum s-o dau cu 20.000?” a spus femeia, citează Observator

Recent, celebra garsonieră de 11 mp din Cluj-Napoca a fost scoasă la vânzare la un preț mai mare, de 37.499 de euro. Inițial, garsoniera a fost scoasă spre închiriat de o agenție din Cluj, la prețul de 200 euro, negociabil. Existau informații că ar fi fost dată spre închiriere cu 180 de euro/lună, înainte de a fi scoasă la vânzare. Garsoniera cu canapea galbenă a apărut în filmările multor influenceri care au vizitat-o, devenind rapid celebră în țară, dar și subiect de glume. Și dacă credeați că această garsonieră reprezintă apogeul, în aceeași perioadă, o garsonieră de 7 mp din Londra se afla pe piață la prețul de 60.000 de euro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel