EXCLUSIV  Gemenii, între agitație și introspecție: săptămâna 14-20 octombrie vine cu provocări și nevoia de simplitate

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu, previziunile săptămânii 14 - 20 octombrie pentru zodia Gemeni.

Citește și: EXCLUSIV Horoscop 14 - 20 octombrie, previziunile Danielei Simulescu pentru zodia Taur: S-ar putea să fiți luați prin surprindere

Daniela Simulescu, astrologul DCNews și redactor-șef Astrosens, sugerează că, odată cu intrarea lui Mercur în noul semn și sub influența Superlunii pline, veți deveni mai introvertiți, căutând liniștea în mijlocul agitației cotidiene.

Totuși, viața rămâne aglomerată, cu multe sarcini la serviciu și provocări acasă, inclusiv cheltuieli și îngrijorări. În această săptămână, este recomandat să mențineți o rutină simplă și să analizați cu atenție orice invitație socială, pentru a evita frustrarea și amintirile neplăcute.

"Mercur și-a schimbat semnul și că veți deveni mult mai introvertiți, mult mai liniștiți, și vă face bine în tot tumultul acesta al vieții cotidiene, și, mai ales, că există această Superlună plină. Pe voi nu vă supără această Superlună plină, dar, vă aglomerează viața. Aveți foarte multe lucruri de făcut la serviciu, aveți foarte multe lucruri de făcut cu prietenii.

Acasă e nebunie. Cheltuieli sunt, îngrijorări peste îngrijorări, iar în tumultul acesta și vouă v-ar prii foarte mult să aveți o rutină cât mai simplă. Este săptămâna în care nu trebuie să vă dați în stambă, nu trebuie să faceți ceva în plus. Dacă vin invitații din partea prietenilor, recomandarea mea este să faceți o analiza foarte serioasă. În orice situație trebuie să analizați, să vedeți cât vă costă, cât timp vă iar și de ce este nevoie din partea voastră. Pentru că, dacă dați curs invitațiilor fără să analizați, vă veți frustra extraordinar de mult și veți rămâne cu niște amintiri tare neplăcute. Discutații detaliile cât mai clar", recomandă astrologul Daniela Simulescu.

Te-ar mai putea interesa și: EXCLUSIV Horoscop, marți, 15 octombrie 2024

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel