Generalul Virgil Bălăceanu, despre încercarea de posibil asasinat a lui Putin

Generalul Virgil Bălăceanu a vorbit la Realitatea Plus despre posibila încercare de asasinarea a lui Putin cu ajutorul dronelor.

„Dacă lucrurile s-au întâmplat, din nou exprimă vulnerabilitatea sistemului de apărare antiaerian și antirachetă al rușilor, chiar dacă ei ne comunică că au doborât dronele. Un al  doilea aspect este capacitatea pe care o au ucrainenii să lovească în adâncimea teritoriului țintei militare, mai ales drone care sunt fabricate de ucraineni după un model rusesc este vorba despre Tu-141.

Cam de fiecare dată când au fost lovituri la 500, la 700 de kilometri s-a vorbit despre întrebuințarea unui asemenea sistem de dronă.

Mai mult decât atât, dacă lucrurile sunt reale, adică reale din perspectiva Moscovei, înseamnă că sistemul de informații al ucrainenilor este bine pus la punct și cunosc destul de multe date despre activitățile și locurile în care este prezent Putin, care ar însemna tot o vulnerabilitate.

Pe de altă parte putem să și discredităm o asemenea informație. În definitiv ar fi trebuit să fie foarte expus Putin ca să se producă uciderea lui și a echipei sale cu o asemenea dronă, pentru că dronele respective au o capacitate de lovire prin explozie, dar nu pot să lovească zonele în care se găsesc sediile administrative, în blocurile în care se găsesc punctele de comandă și așa mai departe.

Fiți convinși, în momentul în care Putin ajunge într-o zonă și spațiul este mai liber, este neprotejat, ei își iau toate măsurile din punct de vedere al securității, inclusiv împotriva eventualelor loviri cu drone sau cu rachete. 

Ca atare, lucrurile sunt interpretabile. Este foarte posibil să fie o dezinformare”, a spus Virgil Bălăceanu la Realitatea Plus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel