Geoană, convins că după convenţia PDL o să apară un nou partid de centru-dreapta

mircea geoana1
mircea geoana1

Aflat marți seara la Antena3,  Mircea Geoană şi-a exprimat  convingerea că după alegerile din interiorul PDL va apărea pe scena politică un nou partid de centru-dreapta, la care ar urma să contribuie şi Sebastian Lăzăroiu.

Geoană a susţinut că intenţia PDL ar fi ca, la următoarele alegeri, să împiedice USL să câştige cu 50% plus unu din voturi. În acest sens, el a precizat că actuala putere ar urma să promoveze scăderea la 3% a pragului electoral, pentru a rupe din electoratul USL şi, în acelaşi scop, înfiinţarea unei noi formaţiuni politice. "Sunt absolut convins că după 14-15 mai, după convenţia PDL, o să apară un nou partid de centru-dreapta, pentru că ei brevetează o metodă, mă refer la crearea PLD-ului, şi o perfecţionează acum. Vă garantez că mai apare un partid pe centru-dreapta după alegerile de la PDL", a spus preşedintele Senatului.

"Domnul Lăzăroiu cumva s-a dus să pregătească noua formaţiune? Hai să fim puţin serioşi! Suntem copii?", a completat Geoană, referindu-se la implicarea fostului consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu în formarea unei noi formaţiuni politice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel