EXCLUSIV  Geoană, președintele României?! Ipoteza lui Crin Antonescu

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Invitat la „Ce se întâmplă”, emisiune DC News, Crin Antonescu a declarat că Mircea Geoană este un politician cu experiență solidă în politică externă, având competențe superioare față de alți candidați.

Crin Antonescu a subliniat că Geoană cunoaște bine politica mondială și are relații personale cu lideri importanți. Cu toate acestea, Crin Antonescu a menționat că, deși Geoană are potențial, acest lucru nu este o garanție că va aduce schimbările dorite în politica externă a României.

"Am și fost suspectat că sunt un agent de influență al domnului Geoană (...). Domnul Geoană este în mod categoric, la criteriul competențelor verificate, mult în raport cu ceilalți pentru că are o experiență — care n-a început acum, la NATO. Și care nu e una oarecare.

Deci n-avem a ne îndoi că domnul Geoană știe despre ce e vorba în politica externă. N-avem a ne îndoi că domnul Geoană cunoaște personal foarte mulți oameni importanți din politica lumii. Astea cred că sunt niște realități.

E asta o garanție că domnul Geoană va produce în fruntea statului român, la o adică, acea schimbare de calitate, de intensitate, de altitudine în politica externă a României? Încă nu. Rămâne să evaluăm. Rămâne să-l ascultăm. Rămâne să vedem ce ne spune chiar domnia sa.

Din cauza asta am și spus — dacă eu eram vreun susținător ascuns al domnului Geoană, nu i-aș fi atacat candidatura sau  nu i-aș fi pus în discuție candidatura domnului Ciucă — aș fi spus că e foarte bun.

N-aș fi încercat să-i întrerup pe cei din PNL (...).

Dar nu se poate nega că totuși Mircea Geoană, chiar în câteva intervenții (că nici nu a început campania, nici nu e candidat oficial), a aproximat niște teme care ar trebui să fie de interes (...).

Mai departe, așteptăm să vedem ce se întâmplă. Dar despre asta vreau să fie vorba", a declarat Crin Antonescu, față în față cu Bogdan Chirieac și Răzvan Dumitrescu, la „Ce se întâmplă”.

Citește și: EXCLUSIV  Crin Antonescu, ironii la adresa lui Rareș Bogdan și Dan Motreanu / video 

____

Crin Antonescu a fost președinte al partidului Național Liberal între 20 martie 2009 și 26 mai 2014 și a candidat la alegerile prezidențiale din 2009, când s-a plasat pe locul 3.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel