Geoană pune tunurile pe nepoții din politică. Atac cu manta la Ciolacu

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Mircea Geoană l-a atacat cu manta pe contracandidatul său Marcel Ciolacu pentru prima funcție în stat! 

Mircea Geoană este candidat independent la alegerile prezidențiale. Deși nu dă nume și alege, pe cât posibil, calea diplomației inclusiv în campania prezidențiale, candidatul scapă aluzii dure la adresa contracandidaților săi, care-i trădează adevăratele opinii despre aceștia. 

Joi, Mircea Geoană a fost în studioul DCNews. A vorbit despre sondaje și proiectul său de țară. Dacă ar reuși să intre în turul doi, ar avea prima șansă în fața candidatului PSD pentru Cotroceni. O luptă dură și grea.

Se spune că primul tur este al partidelor, căci acestea, prin forța lor în teritoriu, își propulsează candidatul în turul al doilea. Dar lupta, conform sondajelor, este strânsă. Dacă Marcel Ciolacu are locul garantat spre turul al doilea al prezidențialelor, fiind pentru prima oară în decenii când social-democrații au această șansă a lor (de plecare de pe primul loc, inclusiv în turul II n.r.), pentru locul al doilea se bat trei candidați: George Simion AUR, Mircea Geoană independent, Elena Lasconi USR. Ei se află la o diferență de procente în intenția de vot mai mică decât marja de eroare. 

Mircea Geoană afirmă că, în legislația românească, candidatul independent este creionat ca un paria: nu are drept la sponsorizare în bugetul de stat și nici la a avea oameni în secțiile de votare, de aceea lupta se anunță grea. 

Revenind, în cadrul interviului, el a fost întrebat dacă l-ar pune pe Marcel Ciolacu premier, în cazul în care va ajunge  - el, Mircea Geoană - președintele României. 

După mici ocolișuri cu privire la posibilele schimbări din PSD dacă Marcel Ciolacu pierde alegerile, Mircea Geoană a dat un răspuns tăios. 

Vezi pe DCNEWSTV (+VIDEO). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel