George Burcea, adevărul, după ce a fost prins cu droguri la volan: Da, a fost REAL! A fost nevoie să se întâmple

Foto: Instagram George Burcea
Foto: Instagram George Burcea

George Burcea a spus adevărul despre consumul de droguri, după ce a fost prins de Poliție.

George Burcea, anunț, la nici un an de la despărțirea de Andreea Bălan: Nu mi-am dorit DIVORȚUL! De două luni mi se permite să le iau pe fete la mine

În luna februarie 2021, George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, a fost prins la volan sub influența drogurilor, motiv pentru care i s-a deschis un dosar penal.

În urma incidentului, George Burcea posta pe Facebook un mesaj în care o acuza pe Andreea Bălan că din cauza ei a fost prins de poliție și mai mult, că aceasta știa de faptul că el consuma cocaină.

”- Politia Ilfov nu “m-a filat mult timp”…asa cum au scris “genialele” ziare sau cum IPJ a dat comunicat (cred), ci au fost informați de Andreea. Spun asta pentru că eram de față când s-a întâmplat acest lucru. Tot acolo eram când mi s-a cerut politicos sa eliberez “platoul de filmare”. Andreea știa ca eu am consumat substanțe. De unde? Și-a însușit telefonul meu de multe ori când eram în lumea viselor, apoi a început să întrebe în dreapta și-n stânga”, scria George Burcea la începutul lunii martie.

George Burcea, adevărul despre consumul de droguri

"Episodul cu stupefiante, da, a fost real! S-a întâmplat o singură dată și da, îl regret! A fost o perioadă destul de dificilă pentru mine. Acel lucru nu s-a mai repetat, acum sunt în tot felul de teste și alte lucruri.

Îmi pare rău ca s-a ajuns atunci în acel punct. Cu siguranță, a fost nevoie să se întâmple, viața avea să îmi dea o lecție. Cu siguranță, foarte mulți oameni recurg la astfel de gesturi când se simt singuri, abandonați, singuri într-o problemă. Da, m-am simțit abandonat și de asta m-am dus într-o altă zonă. De asta am avut o scăpare", a dezvăluit George Burcea, în cadrul podcastului "În Oglindă", găzduit de jurnalistul Mihai Ghiță.

Ce se întâmplă cu George Burcea, după ce a fost prins cu droguri la volan

În urmă cu mai bine de o lună, avocatul lui George Burcea declara că este posibilă clasarea dosarului de conducere sub influența drogurilor, însă se pare că judecătorii luaseră o altă decizie.

"Dacă pe durata cercetărilor se dovedește că persoana a deținut sau deține droguri pentru consum, atunci se poate antrena răspunderea penală. Însă, dacă rezultă că o persoană doar a consumat, fără a dovedi posesia, atunci nu suntem în ipoteza unei infracțiuni", declara avocatul actorului, citează cancan.ro.

Se pare că totuși judecătorii nu au fost pe aceeași lungime de undă și au dispus, recent, începerea procesului. Astfel, actorul s-ar putea alege cu o condamnare la închisoare cu suspendare sau cu o amendă penală.

"Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 7568/P/2020 din 26.04.2021 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea privind pe inculpatul BURCEA GEORGE-VALENTIN, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, prev. de art. 336 alin. (2) C.pen., a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul BURCEA GEORGE-VALENTIN. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare", potrivit autorităților.

George Burcea nu a contestat hotărârea, iar procesul a început, fiind stabilit și primul termen, în data de 14 octombrie. Acum, actorul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la unu la 5 ani sau cu amendă.

Conform legii, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană (…) aflată sub influența unor substanțe psihoactive (…) se pedepsește cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă”.

"

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel