George Burcea, sfidător: Doar bârfa-i bună? Există buton de unfollow, apăsați pe el

George Burcea a reacționat, după ce mai multe persoane i-au adresat injurii, în urma zvonului că ar urma să divorțeze de Andreea Bălan.

Actorul a postat o fotografie cu el, dintr-o producție viitoare în care joacă. Fanii au început să scrie tot felul de comentarii jignitoare la adresa acestuia, punându-i întrebări ce țin de viața personală, scrie spynews.ro.

"Hellooo. Vă rog să vă potoliți cu mesajele astea. Când am făcut campania împotriva violenței domestice de ce nu ați dat jdemii de comentarii? Doar bârfa-i bună? De-asta ne aflăm în punctul cel mai critic la nivel de educație, dezvoltare etc.... Învățați să apreciați alte lucruri mai bune pentru voi și pentru societate... Nu r******i de presă și alte bazaconii. Cei care nu vor să mai stea pe pagina mea... există un buton de unfollow, apăsați pe el, vă rog. Cei care sunt interesați de ce fac eu pe partea profesională să rămână dacă vor, iar dacă nu vor, același buton vă stă la dispoziție. Mulțzamos", a scris George Burcea pe Facebook, potrivit sursei citate.

Vezi și: Aurelian Temișan, mesaj, după zvonul că Andreea Bălan ar divorța: Poate pune capăt relației

George Burcea, momentul adevărului. Divorțează sau nu de Andreea Bălan. "Nu mai pot!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel