George Clooney vinde Vila Oleandra, de lângă Lacul Como

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

În spatele deciziei actorului s-ar afla soţia sa. 

Povestea de dragoste a lui George Clooney cu Lacul Como s-a încheiat cu adevărat. După ani de bârfe şi zvonuri din ce în ce mai insistente, acum a sosit şi confirmarea: starul american vinde Villa Oleandra, conacul său din Laglio. Săptămânalul Oggi publică cuvintele agentului imobiliar Yasemin Baysal, proprietarul Engel & Volkers Lago din Como, care într-un interviu dezvăluie: Au circulat zvonuri şi în anii trecuţi, dar de data aceasta este adevărat.

Baysal mai spune şi că de vânzarea Villei Oleandra se va ocupa o agenţie imobiliară din Milano. Noi avem un anumit tip de clientelă, deja ne-a sunat cineva - povesteşte agentul săptămânalului. În special unul dintre clienţi este foarte interesat: am început să fac toate verificările necesare înainte de a-i trimite o posibilă ofertă, scrie Rador Radio România.

Preţul ar fi de 100 de milioane de euro

Vila din Laglio pe care George Clooney a cumpărat-o în 2002 ar fi pusă în vânzare cu 100 de milioane de euro. Potrivit agentului imobiliar intervievat de Oggi, cifra pare exagerată: complexul, format din patru vile adiacente, ar avea o valoare de piaţă în jur de 60-70 de milioane de euro. Se pare că acum actorul, dar mai ales soţia sa Amal, preferă vila pe care au achiziţionat-o recent pe Riviera Franceză. Potrivit informaţiilor revistei Oggi, doamnei Clooney nu i-ar plăcea viaţa lipsită de glamour de la Laglio, în timp ce s-ar simţi mult mai bine în Provence.

Zvonurile despre posibila plecare a lui Clooney de la Laglio nu sunt noi. În ultimele luni circulaseră mai multe ştiri conform cărora George intenţiona să închirieze Vila Oleandra pentru nunţi şi evenimente.

Clooney a cumpărat vila de pe lacul Como în 2002. De atunci, în afara perioadei pandemiei, şi-a petrecut mereu vacanţele în Laglio, oraş al cărui cetăţean de onoare este. La Vila Oleandra, actorul şi soţia sa au găzduit multe vedete internaţionale, dar şi pe fostul preşedinte Barack Obama şi familia sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel