George Hora semnează următorul single Voltaj

gorge
gorge

George Hora fructifică din plin colaborarea din ultima perioadă cu Călin Goia, întrucât următorul single programat să fie lansat de Voltaj este tot o piesă a sa. Despre noul videoclip Prima Oară, dar și despre proiectele aflate în derulare la Studio66, au discutat Kamelia și George Hora la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

George Hora este unul dintre cei mai apreciați producători din România și multe din hit-urile radio din ultimii ani îi poartă semnătura: DJ Andy & Stella Freedome și Universe, Voxis - To the Moon, Tell me everything, Puya- Change, VIP, Undeva-n Balkani, Americandrim sau Vestul Sălbatic.

În ultima perioadă George a lucrat împreună cu Călin Goia la noul album Voltaj iar următorul single programat să fie lansat de către trupa este tot o piesă George Hora.

George a bifat deja, în 2012, câteva proiecte de succes: piesa Vreau să te sun, în colaborare cu Puya, muzica text și orchestratie pentru Voxis -My Girl și un nou single lansat în luna martie- O să fie bine ft. Puya.

Nici Kamelia nu a scăpat ușor de întrebările curioase ale lui Dani, care a dorit să afle mai multe amănunte legate de noul videoclip, sărutul cu protagonistul Ionuț Trandafir, dar și despre viața sentimentală a artistei.

Artiștii sunt prezenți și pe facebook cu paginile KameliaOfficial și GeorgeHoraOfficial.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel