George Nicolescu, cunoscutul interpret de muzică ușoară, orb din naștere, dependent de soție și când merge la baie. "Încă nu port pampers"

foto: George Niculescu, Facebook
foto: George Niculescu, Facebook

În 1970 a debutat ca solist și a obținut primul loc la Festivalul „Tinereţe pe portativ”. Trei ani mai târziu a lansat primul său hit, „Eternitate”, după care a dat lovitura cu alte piese de top, „Prefă-te inimă în stea” şi „Mai avem nevoie şi de iarbă”.

„Sunt puțin bolnăvior în ultima perioadă și sunt tare supărat. Mă supără multe, mă supără sănătatea. Trebuie să fiu atent ce fac cam la tot. Îmi este foarte greu, de exemplu, să mă duc la baie, aștept acum să vină soția să mă ajute. Nu port pampers, nu! Nu am ajuns chiar până acolo! Nu mă simt foarte bine, dar astea sunt valurile vieții. Am o familie frumoasă, mă mândresc cu familia mea”, a declarat George Nicolescu, pentru Click.ro.

În toate aceste clipe grele, George Nicolescu beneficiază de sprijin din partea soției sale cu care este împreună de peste 50 de ani.

Cât privește veniturile lunare, cunoscutul cântăreț născut orb a dezvăluit că se bazează pe pensia de invaliditate. Acesta beneficiază și de câțiva bani din drepturile de autor de pe urma pieselor interpretate de-a lungul carierei.

Cine este George Nicolescu

George Nicolescu, compozitor și interpret de muzică ușoară, s-a născut în Ploiești, pe 12 martie 1950. În 1970, a debutat ca solist și a câștigat primul loc la Festivalul „Tinerețe pe portativ”. Trei ani mai târziu, a lansat primul său hit, „Eternitate”, urmat de alte piese de succes, printre care „Prefă-te inimă în stea”.

A devenit cunoscut și pentru că a compus și interpretat imnul echipei de fotbal Petrolul Ploiești, echipa orașului său natal. S-a pensionat în 1992, continuând să participe la diverse spectacole și cântări în restaurante. În toamna anului 2002, la zece ani după pensionare, George Nicolescu a revenit în topurile muzicale românești prin colaborarea cu trupa UNU’, având un hit intitulat „Cântec pentru sănătatea ierbii”. De asemenea, a cântat în colaborare cu Jorge, interpretând melodia „Îndrăgostit”. În luna decembrie a anului 2007, a lansat albumul „Muzică ușoară… lăutărească”, în care a colaborat cu muzicieni celebri precum Dan Spătaru, Mirabela Dauer, Gabriel Dorobanțu și Corina Chiriac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel